Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΤο 1-0 οι Ανδρες της ΝΕΠ, νίκησαν 15-6 την Ηλιούπολη

April 4, 2024
Η ΝΕΠ έκανε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη β΄ φάση των πλέι-οφ της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς νίκησε με 15-6 την Ηλιούπολη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και, πλέον, το απόγευμα της Κυριακής θα επιδιώξει να «καθαρίσει» το πιάτο της στην έδρα της αντιπάλου της στην Αττική.
«Εχω ξαναπεί ότι η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη. Τα παιδιά αξίζουν την επιβράβευση όλων. Εχουν τρυπήσει το ταβάνι από πλευράς προσδοκιών», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης, ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την αμυντική προσήλωση των παικτών του. Ο Χριστόφορος Τρασάι ήταν αυτήν τη φορά ο ηγέτης των «δελφινιών» στην επίθεση, ενώ τον ακολούθησαν οι Σπύρος Λυκούδης και Φίλιππος Αντίοχος, χωρίς, όμως, να υστερήσει κάποιος από τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς όλοι εξετέλεσαν στο ακέραιο τις αποστολές που τους ανατέθηκαν (από τον τερματοφύλακα Χρήστο Μαυριόπουλο μέχρι τον πάντα σταθερό Καραϊσκο και τον πολύπειρο Γιώργο Καρρά), φανερώνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο δουλεμένη είναι η φετινή ΝΕΠ.
Διαιτητές: Κυράνης-Χατζηγούλας. Τα 8λεπτα: 3-1, 6-3, 3-1, 3-1. Τα γκολ της Ηλιούπολης: Χαλάμης 2, Παναγούλης 1, Ξανθόπουλος 1, Οικονόμου 2.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Χάρισον, Σαλπόγλου, Τσίπης 1, Καραΐσκος, Τρασάι 6, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Πίτσικας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος 1.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»