ΑνακοινώσειςΚαλλιτεχνική κολύμβησηΚολύμβησηΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΓυναικώνΠόλο ΕφήβωνΕλάτε μαζί μας, η ΝΕΠ φέρνει την άνοιξη στον ναυταθλητισμό!

March 31, 2024
Η Ανοιξη μπήκε, ο Απρίλιος είναι εδώ και η ΝΕΠ προσκαλεί τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ναυταθλητισμού, γονείς και παιδιά, γυναίκες και άνδρες να μυηθούν στα μυστικά του μαγικού κόσμου της πισίνας. Με μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών σε πόλο, κολύμβηση και καλλιτεχνική κολύμβηση, σε ένα σύγχρονο, «ζεστό» και ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για κάθε σας ανάγκη (κυλικείο, πάρκινγκ, αποδυτήρια, κλπ), η ΝΕΠ σας καλεί να έρθετε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και να συμμετάσχετε στα προγράμματά της. Ο σύλλογος, άλλωστε, θεωρείται από τους κορυφαίους στη χώρα στα υδάτινα αθλήματα, με διακρίσεις σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις και τεράστια παράδοση στον χώρο της πισίνας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσία της ΝΕΠ στην Α1 Εθνική Γυναικών του πόλο, την πρωταγωνιστική μας πορεία στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο, τις εντυπωσιακές παρουσίες στα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα πόλο και τη «βροχή» μεταλλίων στην κολύμβηση, εκεί όπου η ΝΕΠ είναι παραδοσιακά η πρώτη δύναμη στην Περιφέρειά μας και μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην Ελλάδα. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τις παρουσίες αθλητών και αθλητριών μας στις Εθνικές μας ομάδες.
Ελάτε λοιπόν, μην χάνετε χρόνο! Σας περιμένουμε στα προγράμματά μας, τα οποία πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6983.909097 και 2614-000.973, καθώς επίσης και στο κιόσκι της ΝΕΠ στο «Α. Πεπανός», καθημερινά, απογευματινές ώρες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»