Αγωνιστική ΔραστηριότηταΠόλο ΑνδρώνΙσοπαλία 12-12 με τον Ηλυσιακό για τους Ανδρες

March 27, 2024
Εχαναν σε όλο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό οι Ανδρες της ΝΕΠ και με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας (12-12) και να παραμείνουν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η πρωτιά, πάντως, στην α΄ φάση δεν είναι δεδομένη, καθώς η κορυφή – άρα και το αβαντάζ στη β΄ φάση – θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην ΠΕΚΕΒ και Νηρέα Γέρακα το Σάββατο στη Χίο. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως όλα μπορούν να συμβούν, με τη ΝΕΠ να θέλει είτε ισόπαλο αποτέλεσμα είτε νίκη των γηπεδούχων (αυτήν τη στιγμή η ΝΕΠ είναι στο +2 από τον Νηρέα Γέρακα).
Παρόντες στο Ιλίσιο κολυμβητήριο για τη ΝΕΠ ήταν ο πρόεδρος των «δελφινιών» Μανώλης Τσουραμάνης και ο γενικός αρχηγός Θόδωρος Κανελλόπουλος.
Διαιτητές: Μαρκοπούλου-Χατζηγούλας (στο 1.56΄ του γ΄ 8λεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ Λάμπρος Αντίοχος για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών). Τα 8λεπτα: 4-2, 5-4, 2-3, 1-3. Η σύνθεση της ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 2, Χάρισον 1, Καλαμάς, Τσίπης 2, Καραϊκοσ 2, Τρασάι 3, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς 1, Αντίοχος, Πίτσικας, Δραγώνας, Αβαγιανός 1, Γιαννακόπουλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»