Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια ισοπαλία 12-12 με τα Χανιά

October 7, 2023
Ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του β΄ γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο άφησε η ισοπαλία της ΝΕΠ στην Κρήτη με τα Χανιά, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.
Η ΝΕΠ ήθελε τη νίκη και θα μπορούσε να την έχει πετύχει, όμως, τα Χανιά δεν το επέτρεψαν στο φινάλε. Όπως και στο γ΄ 8λεπτο (7-5), οι γηπεδούχες προηγήθηκαν και στην τελευταία περίοδο με δυο γκολ διαφορά, όμως η ομάδα της Πάτρας βρήκε και πάλι τον τρόπο να ισοφαρίσει. Η ΝΕΠ δεν κατάφερε, παρόλα αυτά να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή, καθώς τα Χανιά μετέτρεψαν το εις βάρος τους 11-9 στο υπέρ τους 12-11 στα 3:25 με την Τύχινα, για να ισοφαρίσει στο 1:08 από τη λήξη η Τσιουγκρή.
Διαιτητές: Κατσώνης-Κραβαρίτης. Τα 8λεπτα: 2-2, 3-3, 4-4, 3-3. Τα γκολ των ΝΟ Χανίων: Τρουλάκη 1, Φάρκας 3, Φουράκη 1, Τσιουγκρή 4, Ζαχαράκη 2, Γλυνιαδάκη 1.
ΝΕΠ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 4, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Μπαλατσά 1, Ζαφειράκη, Μπινιάρη, Μοίραλη 2, Λιαπάκη, Τύχινα 3, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή.
«Είχαμε επιπολαιότητα στην επίθεση και χάσαμε πολλές ευκαιρίες», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Κώστας Σακκαλής αμέσως μετά την ισοπαλία με τα Χανιά στην Κρήτη και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει. Φαίνεται στη διάρκεια του αγώνα το ότι δεν είχαν κάνει όλα τα κορίτσια μαζί προετοιμασία». Η ΝΕΠ, πλέον, επιστρέφει στην Πάτρα και πιάνει δουλειά για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»