ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗττα από τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τα κορίτσια μας

September 30, 2023

Την ήττα από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην Πάτρα με σκορ 15-7 γνώρισε η ΝΕΠ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.
Πλέον, το παιχνίδι της προσεχούς εβδομάδας στα Χανιά θεωρείται ως κομβικό παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα, η παρουσία της Ντένιας Κουρέτα ως αντίπαλης της ΝΕΠ, της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο πόλο και στη μεγάλη κατηγορία.
Διαιτητές: Παντελής-Βόσικας. Τα 8λεπτα: 1-2, 2-5, 3-5, 1-3. Τα γκολ του ΑΝΟΓ: Νίνου 4, Μουστακαρία 1, Γρηγοροπούλου 3, Ο΄ Ράιλι 2, Φουντωτού 3, Πιοβάν 2.
ΝΕΠ: Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη 1, Σνέλγκαρ 2, Δ. Κοντάκου, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Ζαφειράκη, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη 2, Τούτσινα, Κεπενού, Μπέκρη, Αρνα, Ζήκου.
Προβληματισμένος ήταν ο προπονητής της ΝΕΠ Κώστας Σακκαλής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ έδειξε να έχει και μικρά παράπονα από τη διαιτησία. «Μπροστά μας έχουμε τώρα το παιχνίδι στα Χανιά. πρέπει να ετοιμαστούμε καλά και να τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»