Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΣυγχαρητήρια από Θεόδωρο Λουλούδη στην «Πελοπόννησο»

May 7, 2024

Τις πύλες του Μεγάρου της «Πελοποννήσου» πέρασε η πρωταθλήτρια Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία των «δελφινιών» δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον εκδότη του δημοσιογραφικού οργανισμού και υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας με τον συνδυασμό «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» Θεόδωρο Λουλούδη, ο οποίος αφενός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επιτυχία των πιτσιρικάδων του Μάκη Λυκούδη κι αφετέρου δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί την πορεία των «δελφινιών» και στη μεγάλη κατηγορία, στηρίζοντας την προσπάθεια, όντας και ο ίδιος άνθρωπος του αθλητισμού.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Μανώλης Τσουραμάνης, ο προπονητής Μάκης Λυκούδης και ο αρχηγός της ΝΕΠ Γιώργος Καρράς μπήκαν στο στούντιο του Peloponnisos FM 104,1 και παραχώρησαν συνέντευξη στον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλο και την εκπομπή του «Απόρρητη γραμμή», μιλώντας για τα μυστικά της επιτυχίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»