Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠρεμιέρα με νίκη για τους Ανδρες της ΝΕΠ, 15-13 τον Ιωνικό

December 4, 2023
Με το δεξί μπήκε η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς επικράτησε με σκορ 15-13 επί του Ιωνικού Νικαίας.
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος-Παντελής. Τα 8λεπτα: 2-3, 3-3, 5-3, 5-4. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Λυκούδης 6, Μπάρλος 1, Γιαννακόπουλος 1, Καραΐσκος 1, Τρασάι 4 και Αντίοχος 2. Επαιξαν και οι Μαυριόπουλος, Τσίπης, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς, Καλαμας, Δραγώνας, Αβαγιάνος, Ονοπας. Τα γκολ του Ιωνικού: Δαλαμπέκης 1, Χέλμης 1, Αλευρόπουλος 1, Μπαγλατζης 1, Αλεβίζος 3, Ρουμάνης 4, Ζυρίχης 2.
Στα 3:34 του δ’ 8λεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές, ο έφορος της ΝΕΠ Ηλίας Πίτσικας.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της νικηφόρου αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νίκαιας: «Τέλος καλό, όλα καλά. Ηταν μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε μια δομημένη ομάδα. Είχαμε άγχος λόγω του νεαρού της ηλικίας των παιδιών, αλλά τελικά τα καταφέραμε».
«Ολες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και ακόμη δυσκολότερες όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο καλές ομάδες όπως ο Ιωνικός». Αυτό δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της νικηφόρου αναμέτρησης της ΝΕΠ ο συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη, Χρήστος Αργυρόπουλος και πρόσθεσε τα εξής: «Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία όμως μπορώ να τα δικαιολογήσω λόγω του άγχους που είχαμε, καθώς η ομάδα μας αποτελείται από νεαρής ηλικίας παίκτες. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο κολύμπι, στην πολύ καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει, κάτι που φάνηκε στα δυο τελευταία 8λεπτα, εκεί όπου είχε πολύ καλή απόδοση και ο τερματοφύλακάς μας, Χρήστος Μαυριόπουλος. Συνεχίζουμε τη δουλειά, καθώς τώρα παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Χίο. Στόχος μας είναι να δίνουμε εμπειρίες στα νέα παιδιά της ομάδας μας, συνεχίζοντας τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρσι».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»