Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΠάλι έκανε θραύση η κολυμβητική ομάδα!

February 13, 2023
Η εντυπωσιακή εμφάνιση των κολυμβητών-κολυμβητριών της ΝΕΠ στο Χειμερινό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄-Β΄, αποτυπώθηκε και στις βαθμολογίες των αγώνων.
Οι αθλητές-τριες της ΝΕΠ επέστρεψαν στη βάση τους με 6 μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα) και με αρκετά καλά πλασαρίσματα και θέσεις στις βαθμολογίες.
Ως συνέπεια των εξαιρετικών εμφανίσεων η ΝΕΠ κατάφερε να πάρει την πολύ τιμητική 4η θέση στη βαθμολογία των Παγκορασίδων Β΄ (Κ13) με 246 βαθμούς, πίσω μόνο από ομάδες «μεγαθήρια» των Αθηνών και την εξίσου εντυπωσιακή 6η θέση στη γενική Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄ με 270 βαθμούς, πιστοποιώντας έτσι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου!
Εξυπακούεται ότι η ΝΕΠ αναδείχθηκε σ΄ αυτή την κατηγορία, πρώτη επαρχιακή δύναμη Νοτίου Ελλάδας!
Συγχαρητήρια

σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους Λίνα Μαστροπάσκουα (επικεφαλής του κολυμβητικού τμήματος) και Δημήτρη Καραγιάννη!

Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια συνεχίζεται…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»