Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΟι Ανδρες της ΝΕΠ ισοπαλία 11-11 με τον ΟΦΗ

February 13, 2023
Ισόπαλη 11-11 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αναδείχθηκε η ΝΕΠ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, με τα «δελφίνια» να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο τέλος να καθαρίσουν με την υπόθεση νίκη, αλλά ήταν άστοχοι στον παίκτη παραπάνω.
Διαιτητές: Κουρτίδης-Παϊρακταρίδης. Τα 8λεπτα: 3-1, 2-3, 3-3, 3-4. Τα γκολ του ΟΦΗ: Παπανικολάου 3, Κλήμος 2, Παντέρης 3, Τσαγκαράκης 1, Λουλακάκης 1, Κουράκης 1.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Λυκούδης 3, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 1, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς 2, Αντίοχος 3, Καραϊσκος, Λιβαθηνός, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.
«Ηταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Θα μπορούσαν να το είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης και πρόσθεσε: «Η πικρία είναι μάλλον προς τη δική μας πλευρά μιας και ισοφαριστήκαμε, ενώ είχαμε και την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος σε παίκτη παραπάνω που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα δείχνει με τα καινούργια παιδιά ότι αρνείται να χάσει. Συνεχίζουμε, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Μπορούμε να φτάσουμε στην υπέρβαση και μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα αγωνιστικά. Βαθμολογικά θα δείξει ο καιρός».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»