Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΜιχάλης Λαζαρίδης: «Κάναμε όλα όσα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση»

October 8, 2022
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με νίκη για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ και ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση των αθλητριών του.
«Η ομάδα ήταν πραγματικά πολύ καλή παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν όλες οι ξένες παίκτριες, αλλά και η Νιαρχάκου λόγω τραυματισμού. Θέλω να πιστεύω ότι από εβδομάδα θα έχουμε τα δελτία των κοριτσιών στα χέρια μας και θα μπορούμε να τις έχουμε στη διάθεσή μας στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Αν και οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα παγίδες και έχουν αρκετό άγχος, εντούτοις η ομάδα μας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποτελεσματική. Τα κορίτσια εφάρμοσαν κατά γράμμα όλα όσα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και στον αμυντικό. Θεωρώ ότι πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη και είναι πολύ σημαντικό το ότι στο τέλος έπαιξαν και τα νέα κορίτσια μας, τα οποία θέλουμε να μπαίνουν στη διαδικασία. Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στον έμπειρο και ενισχυμένο Πανιώνιο. Θα ξεκουραστούμε την Κυριακή και μετά θα πιάσουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Θα πάμε για το καλύτερο και για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξή του και τη διοίκηση της ΝΕΠ που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»