Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΜε το δεξί τα κορίτσια μας, νίκησαν 15-8 την ΑΕΚ

October 8, 2022
Με το δεξί ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, καθώς επικράτησε επί της ΑΕΚ στην Πάτρα με σκορ 15-8.
Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη μπήκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δυνατά στην πισίνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της. Μάλιστα , στην τελευταία περίοδο η ΝΕΠ έπαιξε με τις νεότερες ηλικιακά παίκτριες, οι οποίες πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα Ιζαμπελ Ρακ δεν αγωνίστηκε, καθώς δεν ήταν έτοιμο το δελτίο της, ενώ στις κερκίδες του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» ήταν μαζί της και η Ταχέλ Λεβί, η νέα ξένη παίκτρια της ΝΕΠ, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.
Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι η ΝΕΠ έπαιξε μεσημεριανή και όχι απογευματινή ώρα, το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ήταν γεμάτο με φίλους της ομάδας και του πόλο.
Διαιτητές: Βότσικας-Θωμάς. Τα 8λεπτα: 3-2, 5-1, 4-2, 3-4. Τα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Λελελέι 1, Μπινιάρη 1, Καλαϊτζή 2, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη 1, Μιχαηλίδου 1 και Φέλλα 1.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Κρινά, Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα 3, Πετάση 2, Κουρέτα 5, Μοίραλη 2, Ντάσιου 1, Κοντάκου, Παρασκευοπούλου, Στέενμπεκ, Μιχαλάτου, Κεπενού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»