Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ Pizza Fan υποστηρικτής της Ναυταθλητικής Ενωσης Πατρών

November 29, 2023

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Pizza Fan Greece, τη No1 εταιρεία pizza delivery με 27 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά και 91 συνολικά καταστήματα.
Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτήν τη συνεργασία, καθώς θα κολυμπήσουμε μαζί με μια εταιρία υψηλού επιπέδου, που δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην ποικιλία, τις πρωτοποριακές συνταγές, αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές. Παράλληλα, η Pizza Fan προσφέρει έναν πολύ πλούσιο κατάλογο προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της, με τους οποίους μοιράζεται τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας.
Η καινοτομία και εξέλιξη αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της Pizza Fan, γι’ αυτό και οι πρωτότυπες συνταγές της συνεχώς ανανεώνονται. Από τις διώροφες Double Pizza που αγαπήθηκαν για τη γεύση και τα πλούσια υλικά τους, τις πίτσες Crosscut με βάση από τραγανή πατάτα crosscut, τα διάσημα burgers, τη σειρά Al Forno με ζύμη που ζυμώνεται στο χέρι και mozzarella φυσικής ωρίμανσης και τα νέα της Vegan προϊόντα η Pizza Fan έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης.
Και επειδή η κοινωνική προσφορά είναι πάντα πολύ σημαντική προτεραιότητα, θέλοντας να είναι κοντά σε κάθε σχολείο και κάθε αθλητικό σύλλογο όπου κι αν βρίσκονται, στηρίζει με τα μοναδικά χορηγικά της προγράμματα χιλιάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο.
Πάμε δυνατά για να σκοράρουμε μαζί πολλά γκολ!
#stigmespizzafan

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»