Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΗ ΝΕΠ πάλεψε απέναντι στον ΝΟΠ, πλήρωσε τις πολλές απουσίες

November 21, 2021
Παρά τις πολλές απουσίες της, η ΝΕΠ πάλεψε απέναντι στον ΝΟΠ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και ηττήθηκε με 15-9.
Οι «δαίμονες» πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα, δείχνοντας ότι δεν είναι τυχαία αυτήν την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως τα «δελφίνια» έδωσαν τη μάχη τους, μειώνοντας σε κάποια σημεία σε απόσταση αναπνοής, εκεί, όμως, πάντα πλήρωναν τις απουσίες που είχαν.
Συγκεκριμένα, η ΝΕΠ έπαιξε χωρίς τους Μουστεράκη (λόγω προβλήματος υγείας), Κοντονή (είχε το μνημόσυνο του πατέρα του), Καρύδη (για προσωπικούς λόγους) και Λιβαθηνό.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι η ΝΕΠ χρησιμοποίησε στο β΄ ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια της και τον πολύπειρο Παναγιώτη Ορφανό.
Διαιτήτευσαν οι Σπανούδης και Χατζηγούλας. Τα 8λεπτα: 1-3, 3-3, 1-5, 4-4.
ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Ορφανός, Κανελλόπουλος 2, Μπάρλος, Τουλγαρίδης 3, Δελαπόρτας, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Κωνσταντόπουλος 1, Αποστολίδης, Μπρακατσέλος 1, Γιαννακέας.
ΝΟΠ (Σπύρος Μπουλουγουράς): Βυθούλκας, Γεωργαράς 3, Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος 2, Ρογδάκης 1, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος 1, Κωνσταντακόπουλος 1, Λυκούδης, Γκότσης, Ανδρικόπουλος 3, Πασσάς 2, Μαυριόπουλος, Καραϊσκος, Νεγκίζ 1.
* Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΝΕΠ Μιχάλης Ξανθόπουλος δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΝΟΠ γιατί οι παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Λόγω και των προβλημάτων που είχαμε, έδωσα ευκαιρίες σε Εφηβους και Νέους παίκτες και τα πήγαν αρκετά καλά. Πιστεύω ότι ο Βασίλης Λαμπάτος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ότι ο ΝΟΠ είναι έτοιμος να βγει κατηγορία. Σε ό,τι αφορά εμάς, θα πάμε στη Νίκαια για το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»