Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΜαρία Πετάση για ΝΟ Ρεθύμνου: «Συγκεντρωμένες και ομαδικές»

November 20, 2021
Ετοιμη για να διεκδικήσει και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο είναι η ΝΕΠ στο αυριανό (2μ.μ.) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΝΟ Ρεθύμνου εντός έδρας.
Μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και τις ήττες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κώστα Σακκαλή θα παίξει για την πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της πολίστριας της ΝΕΠ, Μαρίας Πετάση: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και ομαδικές, να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε μέσα στην πισίνα. Πιστεύω ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά τότε θα πάρουμε τη νίκη».
Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο της με το σκουφάκι της ΝΕΠ θα κάνει και η Μεξικάνα Λορένα Σάντσες.
Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. και θα το διευθύνουν οι Σπανούδης και Χατζηγούλας.
Το παιχνίδι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟΝ εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (και με την επίδειξη ταυτότητας), καθώς και παιδιά με σελφ τεστ σχολείου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»