Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΘετικά τα πρώτα τεστ για Κορασίδες και Νεάνιδες της ΝΕΠ

September 25, 2022
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο καμπ προετοιμασίας των Νεανίδων και Κορασίδων της ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
Τα «δελφίνια» φιλοξένησαν τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας του ΝΑΟ Κέρκυρας και δόθηκε σειρά φιλικών αγώνων κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τα παιχνίδια αυτά αποτελέσαν ουσιαστικά την απαρχή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των γυναικείων ηλικιακών τμημάτων της ΝΕΠ και δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες της αθλήτριες, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποκαλύπτοντας όρεξη και πάθος μέσα στην πισίνα. Η προετοιμασία των ομάδων συνεχίζεται εντατικά και οργανώνεται ο σχεδιασμός των επόμενων φιλικών αγώνων υπό την επιμέλεια του Λάμπρου Αναστασόπουλου και σε συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ Μιχάλη Λαζαρίδη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»