Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΗ ΝΕΠ ισοπαλία 8-8, βασιλόπιτα, 8η θέση και… ΑΕΚ

January 29, 2022
Την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο κατέκτησε η ΝΕΠ, μετά την ισοπαλία 8-8 με τον ΝΟ Λάρισας εκτός έδρας. Η γηπεδούχος προηγήθηκε 8-6 αλλά η ομάδα της Αχαΐας, μείωσε στο 5:32 από τη λήξη με την Κουρέτα (σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ), και ισοφάρισε στα 4:15 από τη λήξη με την Πετάση. Τα 8λεπτα: 2-2, 2-3, 2-1, 2-2. Τα γκολ του ΝΟ Λάρισας πέτυχαν οι Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου 2 και Ρότζερς 4.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ, Κοντάκου, Πετάση 2, Κουρέτα 4, Σάπκινα 1, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Ντάσιου, Ζαφειράκη, Νιαρχάκου 1, Γκαντή, Μιχαλάκου.
Στο φύλλο αγώνα, οι διαιτητές Καρούλης και Αντζουλάκος σημείωσαν ότι «στη λήξη της τρίτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Λάρισας, κ.Γαλανόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών….στη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή της ΝΕ Πατρών κ. Αργυρόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών…Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ΝΕ Πατρών κ.Σακκαλής καθώς κλώτσησε τέρμα που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο της ομάδας του».
Να σημειωθεί ότι το γυναικείο τμήμα έκοψε και τη βασιλόπιτα στη διάρκεια της αποστολής στη Λαρισα, με τον έφορο Δημήτρη Σινέμογλου να είναι ο τυχερός, καθώς σε αυτόν έτυχε το φλουρί. Πλέον, η ΝΕΠ θα παίξει με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας (2-28/2).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»