ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΦώτης Γιαννόπουλος: «Κολύμπι και καλή άμυνα με Τρίαινα»

November 28, 2019

Μετά την άνετη νίκη επί του ΝΟΠ Καλαμάτας, η ΝΕΠ στρέφει το βλέμμα της στη ναυμαχία του Σαββάτου (4μ.μ.) με αντίπαλο την Τρίαινα Βούλας εκτός έδρας (κολυμβητήριο Γλυφάδας) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της α΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής για την εν λόγω αναμέτρηση: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο εάν το κερδίσουμε θα είναι για μας μια πάρα πολύ καλή νίκη για τη συνέχεια. Όμως, ακόμη κι αν ηττηθούμε δεν θα σημαίνει τίποτα, καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας, όπως και να έχει πάντως, είναι η νίκη».

Η αποστολή της ΝΕΠ θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αττική, έχοντας αρκετά ερωτηματικά στην σύνθεσή της λόγω ιώσεων και απουσιών ασθενών παικτών από τις τελευταίες προπονήσεων. «Πιστεύω ότι αν κολυμπήσουμε αρκετά και παίξουμε καλή άμυνα, όντες συγκεντρωμένοι σε μερικά ατομικά μαρκαρίσματα, θα έχουμε πολύ καλή τύχη στο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Φ. Γιαννόπουλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»