ΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΦώτης Γιαννόπουλος: «Δουλειά με τους Εφήβους μας»

June 9, 2020

Επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι νεαροί πολίστες της ΝΕΠ, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στις προσεχείς τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Εφηβικό πρωτάθλημα πόλο.
«Ολα πάνε καλά έως τώρα», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν θα παίξουμε τις 5 τελευταίες αγωνιστικές της φάσης των Ομίλων στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο. Πλέον, μπροστά μας είναι η β΄ φάση του Πανελλήνιου Εφηβικού πρωταθλήματος πόλο που θα διεξαχθεί το διάστημα από 10 έως 12 Ιουλίου. Δουλεύουμε καθημερινά με τους Εφήβους στην πισίνα και έρχονται και 3-4 παίκτες από την Ανδρική ομάδα για να κρατούνται σε επαφή με το άθλημα».
Ο Φώτης Γιαννόπουλος εμφανίστηκε και συγκρατημένα αισιόδοξος για το αν θα ξαναδούμε το επόμενο διάστημα καταστάσεις «lockdown» εξαιτίας ενός πιθανού νέου κύματος κορωνοϊού: «Δεν πιστεύω να ξανακλείσει όλη η χώρα. Ισως δούμε καραντίνες σε τοπικό επίπεδο, αλλά όχι σε Πανελλήνια βάση. Μακάρι, πάντως, να μην ξαναζήσουμε τις καταστάσεις που ζήσαμε. Θα ήταν καταστροφή για όλους μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»