ΑνακοινώσειςΣκάκιΤο τελευταίο «ματ» για τη ΝΕΠ πριν τις διακοπές

June 28, 2021
Tο Σάββατο 26/6 η Ναυταθλητική Eνωση Πατρών φιλοξένησε στο εντευκτήριό της (Παπαφλέσσα 29) την ομάδα νέων του πολιτιστικού συλλόγου Σέλεμνος Κ. Καστριτσίου. Οι δυο νεανικές ομάδες που συναντήθηκαν σε διπλό αγώνα είχαν τις παρακάτω συνθέσεις:
ΝΕΠ: Γεράσιμος Διγαλέτος, Μάρκος Παυλίδης, Μιχάλης Τσίρκας, Κωνσταντίνος Βγενόπουλος, Σπύρος Διγαλέτος, Πολύβιος Σκόρδου.
ΣΕΛΕΜΝΟΣ: Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Ειρήνη Ανδριοπούλου, Αλέξανδρος Μεταλλίδης, Σπύρος Λεονάρδος, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Παύλος Παυλίδης.
Ολοι οι μικροί σκακιστές βραβεύτηκαν με μετάλλια για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και για τις προπονήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο έκλεισε η σκακιστική χρονιά για τους μικρούς μαθητές μας. Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στα παιδιά και στους γονείς τους διότι στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μας στήριξαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, με υγεία και δύναμη να βρεθούμε πάλι τον Σεπτέμβρη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»