Πόλο ΑνδρώνΤο μήνυμα Αναστασόπουλου για τα πλέι-άουτ

June 20, 2019

Πανέτοιμη για τις μάχες των πλέι-άουτ της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο είναι η ΝΕΠ. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και η ομάδα του Λάμπρου Αναστασόπουλου έχει σαν στόχο να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6: ΝΟ Λάρισας-Ρέθυμνο (4μ.μ.), Ηλιούπολη-ΟΥΚ Βόλου (5μ.μ.), Δελφίνια Μεταμόρφωσης-ΟΦΗ (6μ.μ.), ΝΕΠ-ΠΑΣ Φοίβος (7μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/6: ΟΦΗ-ΝΕΠ (8π.μ.), Ρέθυμνο-Δελφίνια Μεταμόρφωσης (9π.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΠΑΣ Φοίβος (10π.μ.), Ηλιούπολη-ΝΟ Λάρισας (11π.μ.), ΝΕΠ-Ρέθυμνο (3μ.μ.), ΠΑΣ Φοίβος-ΟΦΗ (4μ.μ.), Δελφίνια Μεταμόρφωσης-Ηλιούπολη (5μ.μ.), ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου (6μ.μ.).

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής: «Στους αγώνες της α΄ φάσης στην Λάρισα κάναμε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του στόχου της παραμονής μας στην κατηγορία. Με λίγο περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει για τους αγώνες στην Πάτρα, προσπαθούμε να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και κάνοντας το καθήκον μας. Θα αγωνιστούμε βλέποντας κάθε αγώνα σαν τελικό».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»