Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΤο άστρο της Βερόνικας Πεφάνη και του Φώτη Χρυσανθακόπουλου

February 14, 2022

Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ ήταν καταπληκτική στους Χειμερινούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας πολλά ρεκόρ και κατακτώντας πολλά μετάλλια.

Αναμφίβολα την παράσταση και χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουμε τις προσπάθειες όλων των παιδιών, έκλεψαν ο Φώτης Χρυσανθακόπουλος και η Βερόνικα Πεφάνη που ανέβηκαν πολλές φορές στο βάθρο και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Ποια είναι, όμως, αυτά τα δυο καταπληκτικά παιδιά της ΝΕΠ;

– Η Βερόνικα Πεφάνη είναι αριστούχος μαθήτρια στο Πρότυπο Γυμνάσιο Λάγγουρα. Είναι γεννημένη το 2008 και είναι, μάλιστα, μοναχοπαίδι, ενώ προπονείται σε καθημερινή βάση 3 ώρες τα απογεύματα (συν τις πρωινές). Εκτός πισίνας ασχολείται με τη μουσική, ενώ αναμένει τα αποτελέσματα του Proficiency στα Αγγλικά και μιλάει και Γαλλικά. Στόχος της το επόμενο διάστημα είναι να συνεχίσει τα μετάλλια και να κατακτήσει και το χρυσό!

– Ο Φώτης Χρυσανθακόπουλος είναι κι αυτός γεννημένος το 2008 και είναι μαθητής της Β΄ Γυμνασίου στο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών. Καθημερινά προπονείται περίπου 3 ώρες στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» (μπορεί και παραπάνω καμιά φορά…), ενώ εκτός πισίνας του αρέσει να παρακολουθεί κι άλλα σπορ, καθώς είναι λάτρης του Αθλητισμού. Ενδεικτικό είναι ότι ο υγρός στίβος τον έκλεψε από το ποδόσφαιρο, καθώς όταν ήταν μικρότερος έπαιζε στον Δαβουρλή Κ. ΄92. Γνωρίζει Αγγλικά, ενώ θέλει να ασχοληθεί με την Πληροφορική, καθώς του αρέσει οι ΗΥ. Εχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νίκο, επίσης κολυμβητή της ΝΕΠ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»