Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΤεστ με το Παλαιό Φάληρο για τους μικρούς της ΝΕΠ

February 21, 2022
Φιλικά παιχνίδια με τα παιδιά της ταλαντούχας ομάδας πόλο Προμίνι του Παλαιού Φαλήρου έδωσε το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ στην Πάτρα.
Ευχαριστούμε ολόψυχα το Παλαιό Φάληρο για την τιμή που μας έκανε και το φιλοξενήσαμε, παίζοντας δύο δυνατά φιλικά και αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες, οι οποίες μας έκαναν λίγο καλύτερους και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο σαν ομάδα.
Η ΝΕΠ έπαιξε με τους Αλέξανδρο Ροδόπουλο, Ιωακείμ Κανδύλα, Νικόλα Παπαπαναγιώτου, Χρήστο Προδρομίτη, Ηρακλή Σίψα, Δημήτρη Παπανίκο, Δημοσθένη Μητρόπουλο, Γιάννη Αρβανίτη, Παύλο Σολδάτο, Κωνσταντίνο Γαλάνη, Νικόλα Δήμα, Νικόλα Χάλα, Ανδρέα Δημητρόπουλο, Παναγιώτη Καλύβα, Μάριο Κανδύλα. Προπονητής της ΝΕΠ είναι ο Θανάσης Κοντάκος με βοηθό προπονητή την Ναυσικά Μπαλάτσα και έφορο τον Θόδωρο Παπανίκο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»