ΑνακοινώσειςΚολύμβησηΤα παιδιά της ΝΕΠ τα είπαν με την Αννα Ντουντουνάκη

January 11, 2021

Μπορεί οι προπονήσεις των κολυμβητικών τμημάτων της ΝΕΠ να έχουν «παγώσει», όμως χάρη στη βοήθεια της νέας τεχνολογίας οι προπονητές του Συλλόγου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τα παιδιά προκειμένου αυτά να διατηρούν επαφή με τα νέα και τις εξελίξεις της πισίνας, αλλά και να ακολουθούν ειδικές οδηγίες για τη διατήρηση της καλής φυσικής τους κατάστασης.

Μάλιστα, ο προπονητής της Προαγωνιστικής ομάδας της ΝΕΠ, Γιώργος Μιχαλόπουλος έκανε ένα βήμα παραπάνω και το διάστημα των εορτών προσκάλεσε στις διαδικτυακές συναντήσεις με τους μικρούς αθλητές του, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αννα Ντουντουνάκη.

Τα παιδιά της Προαγωνιστικής ομάδας της ΝΕΠ ενθουσιάστηκαν, καθώς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες κολυμβήτριες. Παράλληλα, η Αννα Ντουντουνάκη μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς και για την 3η θέση που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019, ενώ ζήτησε από τους μικρούς κολυμβητές να μην χάνουν το κουράγιο τους και την πίστη τους και να προσπαθούν να βελτιώνονται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα κάθε ημέρα που περνάει.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»