Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια της ΝΕΠ νίκησαν το Περιστέρι

December 14, 2022
Η ΝΕΠ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε επί του Περιστερίου με 12-5. Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία 3′ αγωνίστηκε και η μόλις 12 ετών Ανδριάνα Κοντάκου.
Διαιτητές: Κυράνης-Αντζουλάκος. Τα 8λεπτα: 3-0, 4-2, 3-1, 2-1. Τα γκολ του Περιστερίου: Κολιτσοπούλου 1, Μπερίκου 2, Γκοτζιά 2.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Μιχαλάτου, Ζοφώλη, Λεβί 2, Ευφρ. Τσιμάρα 3, Μ. Μπαλάτσα 1, Πετάση, Κουρέτα 2, Μοίραλη, Ντάσιου 1, Δ. Κοντάκου, Νιαρχάκου, Ανδρ. Κοντάκου, Μ. Κεπενού 1, Ρακ 2.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ΝΕΠ Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη, με πειθαρχία στο παιχνίδι της. Τα κορίτσια είχαν πολλή διάθεση και ακολούθησαν το αμυντικό και το επιθετικό πλάνο της ομάδας. Δώσαμε αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε κάποια κορίτσια κάτω των 15 ετών που σιγά-σιγά ενσωματώνονται στην ομάδα και δείχνουν ότι έχουν μέλλον μπροστά τους, αρκεί φυσικά να συνεχίσουν τη σκληρή προπόνηση. Τώρα θα ξεκουραστούμε και στη συνέχεια θα πάμε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, διεκδικώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»