Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια της ΝΕΠ νίκησαν την ΑΕΚ

January 17, 2023
Με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Nτένια Κουρέτα, η οποία σημείωσε 7 τέρματα, η ΝΕΠ επικράτησε με 10-6 επί της ΑΕΚ στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.
Τα «δελφίνια» διατηρούσαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ κι έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση. Στο ημίχρονο η ΝΕΠ ήταν μπροστά με 5-3, με 8-6 στο τέλος του γ΄ 8λεπτου, ενώ δεν δέχθηκε τέρμα στο τελευταίο. Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος-Μαρκοπούλου. Τα 8λεπτα: 1-3, 2-2, 3-3, 0-2. Τα γκολ της ΑΕΚ: Μακέντι 1, Γεωργίου 1, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1 και Μιχαηλίδου 2.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 2, Μ. Μπαλάτσα 1, Μαρία Πετάση, Κουρέτα 7, Μοίραλη, Ν. Μπαλάτσα, Γκέκα, Παρασκευοπούλου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Ρακ.

Μετά τη νίκη της ΝΕΠ επί της ΑΕΚ, εκτός έδρας, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο των «δελφινιών» Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα σε γενικές γραμμές είχε μια μέτρια εμφάνιση. Στην άμυνα ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι, όμως στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν θα μπορούσε να ανοίξει ακόμη πιο πολύ η διαφορά. Το αποτέλεσμα ήταν να αγχωθούμε και το παιχνίδι να πάει πιο κλειστά. Σίγουρα είχαμε την υπεροχή, ήμασταν πάντα μπροστά με 2-3 γκολ και δεν απειληθήκαμε, όμως η ομάδα και μπορεί και πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε εκτός έδρας μια αρκετά καλή ομάδα και ξεφύγαμε στη βαθμολογία αρκετά από το γκρουπ των ομάδων που θα παίξουν στα πλέι-άουτ. Πλέον, ο μισός στόχος έχει επιτευχθεί και χωρίς άγχος και όντας πιο απελευθερωμένοι θα διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλότερο σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα. Τώρα θα ξεκουραστούμε κι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Κύπελλο με τον Αλιμο που είναι μια ποιοτική ομάδα και το φαβορί του αγώνα, όμως από την άλλη πλευρά το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Εμείς, λοιπόν, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να πάρουμε την πρόκριση στο φάιναλ-4 το οποίο γίνεται στην πόλη μας γιατί θέλουμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»