Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια της ΝΕΠ είχαν απουσίες, έχασαν 17-7 από τον ΝΟΒ

January 8, 2023
Πάτησε γκάζι στο β΄ ημίχρονο μέρος ο ΝΟ Βουλιαγμένης και με επί μέρους σκορ 10-2, έφυγε από το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με τη νίκη 17-7 επί της ΝΕΠ για την 11η αγωνιστική.
Στο β΄ 8λεπτο η ομάδα της Κικής Λιώση που έφτασε τους 25 βαθμούς σε 10 αγώνες, ξέφυγε με δυο τέρματα διαφορά. Το 7-5 του ημιχρόνου έγινε όμως 12-5 και εκεί όλα ξεκαθάρισαν.
Επτά γκολ σημείωσε η Έλενα Ελληνιάδη που έφτασε τα 38 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Σπανούδης-Αγγελίδης. Τα 8λεπτα: 3-3, 2-4, 1-5, 1-5.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Στέενμπεεκ, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Κρινά, Ευφρ. Τσιμάρα, Μπαλάτσα 3, Μαρία Πετάση 1, Κουρέτα 2, Μοίραλη 1, Παρασκευοπούλου, Δήμητρα Κοντάκου, Προδρομίτη, Ανδρ. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 7, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Βιδάλη, Ράιτ 2, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη 2, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά 1.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ Μιχάλης Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση μετά το παιχνίδι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης: «Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη και σοβαρή παρά τις ελλείψεις που είχαμε. Δεν έπαιξαν ούτε η Ευφροσύνη Τσιμάρα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ούτε η Ταχέλ Λεβί εξαιτίας οικογενειακής υποχρέωσης στο Ισραήλ. Στην ουσία είχαμε μόλις μια 7άδα διαθέσιμη, όμως η ομάδα για το μισό περίπου παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ μαχητική και οι παίκτριες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ηταν συγκεντρωμένες στο αμυντικό και στο επιθετικό μας πλάνο και γενικά σταθήκαμε ανταγωνιστικοί στο μισό κομμάτι του παιχνιδιού. Μετά επήλθε μια φυσιολογική κόπωση. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε μεγαλύτερο βάθος και λύσεις στον πάγκο και φρέσκιες αθλήτριες. Εμείς δεν καταφέραμε να αντέξουμε στον ρυθμό τους. Σημαντικό για εμάς είναι και ότι τα νεαρά κορίτσια μας πήραν χρήσιμες παραστάσεις, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στο υψηλό επίπεδο της Α1 Εθνικής. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα δούμε μπροστά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι πολύ σημαντικό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»