Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια πλήρωσαν το μπλακ-άουτ στο φινάλε με Εθνικό

December 3, 2022
Ενα μπλακ-άουτ της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ στο παιχνίδι με τον Εθνικό στον Πειραιά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, στοίχισε στα «δελφίνια», με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 12-8.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 5:40 πριν από τη λήξη του γ΄ 8λεπτου, η Μαρία Μπαλάτσα μείωσε σε 9-8, όμως στη συνέχεια ο Κυπελλούχος Ευρώπης δεν δέχθηκε άλλο τέρμα. Αντίθετα, σημείωσε τρία με τις Καραμπέτσου (2) και Κατσιμπρή (1) κι έφτασε στη νίκη.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας. Τα 8λεπτα: 5-4, 4-3, 1-1, 2-0
ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 1, Αλκ. Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη 1, Αντριους 2, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.
ΝΕΠ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 1, Πετάση 1, Κουρέτα 3, Μοίραλη 1, Μαρία Ντάσιου, Δήμητρα Κοντάκου, Νιαρχάκου 1, Στέενμπεκ, Μιχαλάτου, Κεπενού.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ΝΕΠ Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη και ανταγωνιστική. Μέχρι τα τελευταία 2΄-3΄ ήμασταν στο γκολ με τον Εθνικό και διεκδικούσαμε τη νίκη. Τελικά δεν αντέξαμε στο φινάλε, δεχθήκαμε δυο γκολ και έγινε η τελική διαφορά. Το ενθαρρυντικό είναι ότι όλες οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τήρησαν το αμυντικό και επιθετικό μας πλάνο και η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Τώρα πάμε να προετοιμαστούμε για τα δυο επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».
Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή της 14χρονης Μαρίας Κεπενού στην αρχική 7άδα της ΝΕΠ, η οποία έπαιξε άμυνα και ήταν πάρα πολύ καλή σε απόδοση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»