Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΤα κορίτσια μας νίκησαν 15-8 τον ΝΟ Ρεθύμνου

February 13, 2023
Η ΝΕΠ νίκησε με 15-8 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στην επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής γυναικών του πόλο. H ΝΕΠ έκανε μια καταπληκτική β΄περίοδο (5-1) και το 5-3 της πρώτης έγινε 10-4, σκορ ημιχρόνου. Στην πορεία μάλιστα της γ΄περιόδου η διαφορά αυξήθηκε (13-4) για να μειώσει απλά σε 13-5 η Κρητική ομάδα.
Διαιτητές: Ποσποτίκης-Κυράνης. Τα 8λεπτα: 5-3, 5-1, 3-1, 2-3. Τα γκολ του ΝΟ Ρεθύμνου: Ντογιέ 4, Κυριακάκη 2, Σάντσες 2.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Λεβί 2, Τσιμάρα 4, Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 3, Μοίραλη 2, Κεπενού 1, Κοντάκου, Παρασκευοπούλου, Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ 2.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Λάμπρος Αναστασόπουλος, που κάθισε στον πάγκο στη θέση του Μιχάλη Λαζαρίδη, δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Η ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου προερχόταν από μια σημαντική νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική έναντι της Λάρισας και γνωρίζαμε ότι έρχεται με αξιώσεις στον αγώνα μας σήμερα. Οι αθλήτριές μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για το final-4 του κυπέλλου αλλά και την αιφνίδια αποχώρηση του Μιχάλη Λαζαρίδη για οικογενειακούς λόγους μπήκαν συγκεντρωμένες και αποφασιστικά στον αγώνα, παίρνοντας διάφορα ασφαλείας από τα μέσα του β΄ 8λέπτου. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να δώσουμε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος στις μικρότερες αθλήτριες οι οποίες και τον αξιοποίησαν ικανοποιητικότατα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας για την προσπάθεια και ομαδικότητα τους, έχουν πολλές δυνατότητες και αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και με την όρεξη που επιδεικνύουν θα γευτούν πολλές χαρές στο μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα του Ρεθύμνου και στον φίλο μου προπονητή Οδυσσέα για την αξιόμαχη προσπάθεια τους και εύχομαι να κατακτήσουν τον στόχο τους».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»