Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΤέλος στην συνεργασία με Βασίλη Λούλο

July 15, 2020

Η ΝΕΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Λούλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον 31χρονο τεχνικό των υποδομών του πόλο για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν, με την πόρτα της ΝΕΠ να παραμένει πάντα ανοικτή γι΄ αυτόν σε μελλοντική συνεργασία.

Ο Βασίλης Λούλος δήλωσε, από την πλευρά του, τα εξής: «Μετά από σχεδόν 5 χρόνια συνεργασίας, κλείνει ένας σημαντικός κύκλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους, οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν άψογα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν “εσωτερικό μετανάστη” στην πόλη τους. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, ξεκινώντας από τον Φώτη Γιαννόπουλο, με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί μια προσπάθεια, η οποία φαίνεται να αποδίδει καρπούς και υπήρξε βασικός καθοδηγητής και μέντορας στο να ακονίσω τις ικανότητες μου ως προπονητής και παιδαγωγός, τον Λάμπρο Αναστασόπουλο, την Σοφία Μανέτα, τον Κώστα Αντίοχο, τον Γιάννη Πολίτη, τους Παναγιώτη Χριστοφή και Δημήτρη Μπιτσάκο, με τους οποίους διανύσαμε την φετινή δύσκολη χρονιά λόγω της έξαρσης του ιού Covid-19, αλλά και την κυρία Αλέκα Ζαμπέτη, η οποία βοηθάει τα μέγιστα σε όλους τους τομείς της δουλειάς μας. Τέλος, εύχομαι στην ΝΕΠ καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα και είμαι σίγουρος ότι ο Σύλλογος είναι σε έμπειρα και ασφαλή χέρια, τόσο από διοικητικής πλευράς, όσο και προπονητικής».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»