Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΣυνεργασία με τον προπονητή κολύμβησης Δημήτρη Καραγιάννη

September 19, 2022
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κολύμβησης Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο βασικό συνεργάτη της Λίνας Μαστροπάσκουα στην Αγωνιστική και την Προαγωνιστική ομάδα.
Ο 42χρονος προπονητής είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην κολύμβηση και μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, ενώ υπήρξε κολυμβητής του Ηρακλή, από τον οποίον έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ομάδα Αλμπατρος και κατά την περίοδο 2008-2021 ήταν προπονητής στα Δελφίνια Πτολεμαϊδας.
«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να πάμε ακόμη καλύτερα», δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης και πρόσθεσε: «Η ΝΕΠ είναι ένας οργανωμένος Οργανισμός στον οποίον γίνεται εξαιρετική δουλειά και υπάρχει όραμα».
Να σημειωθεί ότι ο Δ. Καραγιάννης έχει αναδείξει Πανελληνιονίκες, ενώ έχει οδηγήσει και αθλητές του σε διεθνείς επιτυχίες. Παράλληλα, έχει αναδείξει κι έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στην τεχνική κολύμβηση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»