Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΣυγχαρητήρια στους Μίνι Παίδες του ΝΟΠ

October 4, 2021
Η ΝΕΠ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον ΝΟΠ για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Παίδων, γεγονός που αποτελεί επιτυχία και για τον Ομιλο, αλλά και για τον ναυταθλητισμό της περιοχής μας συνολικά.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και διοικούντες τον ΝΟΠ για αυτήν τη μεγάλη στιγμή, η οποία πρόσθεσε έναν ακόμη θρίαμβο στις τελευταίες Πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες, αλλά και μια ακόμη χαρά σε όλους τους φίλους του υγρού στίβου της Πάτρας.
Εμείς σαν ΝΕΠ βλέπουμε τη διάκριση του ΝΟΠ και οποιαδήποτε σχετική επιτυχία σε επίπεδο υποδομών, ανεξαρτήτως ομάδας και αθλήματος, ως επιτυχία πάνω από όλα για την Πάτρα, ανεξάρτητα από το αν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, δεν ενστερνίζονται το ίδιο με εμάς. Χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι ένα μικρό παράπονο που θέλουμε να εκφράσουμε, καθώς κι εμείς περιμέναμε μια μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους όταν την περασμένη εβδομάδα κατακτούσαμε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Μίνι Κορασίδων…
Σε κάθε περίπτωση πάντως κάθε επιτυχία μικρών αθλητών σε γήπεδα και πισίνες είναι πρώτα από όλα επιτυχία για την ίδια την πόλη και την προβολή της έξω από τα σύνορα αυτής και η ΝΕΠ την χειροκροτεί

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»