ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΣυγχαρητήρια στην «χάλκινη» Ευφροσύνη Τσιμάρα

July 14, 2019

Το Δ.Σ. της Ναυταθλητικής Ενωσης Πατρών και όλη η οικογένεια του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Ευφροσύνη Τσιμάρα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική μας ομάδα πόλο των Κορασίδων στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κίρισι της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τη νεαρή πολίστρια της ΝΕΠ στις τάξεις του, επικράτησε με 12-7 επί της Ολλανδίας στον μικρό τελικό, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι η Ευφροσύνη Τσιμάρα, η οποία είναι κόρη του παλιού πολίστα Χάρη Τσιμάρα και της παίκτριας και προπονήτριας της ΝΕΠ, Σοφίας Μανέτα, αλλά και εγγονή των Χρήστου και Φρόσως Μανέτα, εκ των ιδρυτών του πατρινού Συλλόγου, σημείωσε και ένα τέρμα κόντρα στην Ολλανδία.

Πολλά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι τον δρόμο της στις Εθνικές ομάδες θα ακολουθήσουν και άλλα κορίτσια της ΝΕΠ, πιστοποιώντας και πάλι την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο!!!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»