Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΣτο Εφηβικό ο Δημήτρης Μπιτσάκος, συνεργασία στο Ανδρικό με Μιχάλη Ξανθόπουλο

September 2, 2021
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπιτσάκο, ο οποίος θα είναι, πλέον, ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Ξανθόπουλου στην Ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου και προπονητής στο Εφηβικό τμήμα των «δελφινιών».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Δημήτρη (σ. Μπιτσάκο)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ξανθόπουλος και πρόσθεσε: «Εχει μια τεράστια ιστορία τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής κι αυτό θα είναι πολύ μεγάλος όφελος για τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην πισίνα, ο Δημήτρης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας. Θα είναι ισότιμος συνεργάτης και θα εργαστούμε μαζί για την ανάπτυξη της ΝΕΠ, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα παιδιά των τμημάτων Νέων και Εφήβων».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπιτσάκος δήλωσε τα εξής μετά την έναρξη της νέας συνεργασίας του με τη ΝΕΠ: «Να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση με τα νέα παιδιά της ΝΕΠ και, πάνω από όλα, να έχουμε υγεία και όχι διακοπές στα πρωταθλήματα, καθώς ζούμε σε εποχές πανδημίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλή δουλειά». Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μπιτσάκος έπαιξε πόλο στη ΝΕΠ τις σεζόν 2008-2009 και 2009-2010, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος προπονητής στα γυναικεία τμήματα πόλο του συλλόγου, πανηγυρίζοντας μετάλλια σε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα.
Ο Μιχάλης Ξανθόπουλος έκανε και μια τοποθέτηση με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ΝΕΠ τα τελευταία 24ωρα: «Εχουμε πιάσει δουλειά και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, προσπαθώντας περισσότερο αυτό το διάστημα να οργανωθούμε αγωνιστικά και να κάνουμε μια γνωμάτευση της κατάστασης μέσα στην πισίνα. Οσο προχωράει, όμως, η προετοιμασία θα επιλύουμε κι ένα-ένα τα θέματα και θα σχεδιάσουμε το παιχνίδι μας. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΝΕΠ που είναι συνεχώς δίπλα μας, καθώς και τη διοίκηση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» και προσωπικά τον αντιπρόεδρο κ. Κουρέτα που φροντίζει να μας παρέχονται συνθήκες προπόνησης υψηλού επιπέδου».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»