Πόλο ΓυναικώνΣτον Βόλο οι Νεάνιδες της ΝΕΠ

June 20, 2019

Ετοιμο για την β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων (γεν. 2002) είναι το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ. Τα «δελφίνια» θα παίξουν στον Ομιλο του Βόλου με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου και ΝΟ Λάρισας και έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (26-28/7, δεν προκρίνεται η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση στον Ομιλο). Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6: ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου (7μ.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Λάρισας (8μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6: ΠΑΟΚ-ΝΟ Λάρισας (10π.μ.), ΝΕΠ-ΟΥΚ Βόλου (11π.μ.), ΝΕΠ-ΠΑΟΚ (6μ.μ.), ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας (7μ.μ.).

Η αποστολή της ΝΕΠ θα αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Γεωργία Σινέμογλου, Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου, Ελεάννα Γεωργίου, Αδαμαντία Διαμαντοπούλου, Μαρία Ζαφειράκη, Χριστιάννα Μαντζουρίδου, Κατερίνα Μοίραλη, Αγγγελική Σπυράτου, Αθηνά Σταθοπούλου, Ευδοκία Τσιμάρα, Ελενα Μαυροειδή, Βασιλική Γκέκα ή Αναστασία Μπεκρή, Βασιλική Παπανικολάου, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Διονυσία Κουρέτα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μπιτσάκος και έφορος ο Δημήτρης Σινέμογλου.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»