Η ώρα των Νέων Ανδρών έφτασε για τη ΝΕΠ. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στην α΄ προκριματική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο, με στόχο την πρόκριση στην συνέχεια της διοργάνωσης από τον Ομιλο της Πελοποννήσου (οι αγώνες στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός» της Πάτρας). Στον ίδιο Ομιλο μετέχουν και οι ΝΟΠ, ΝΟ Ναυπλίου και Νηρέας Χαλανδρίου, με τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να προκρίνονται στη β΄ φάση (25-27 Ιουνίου). Η τελική φάση έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 30 Ιουλίου-1η Αυγούστου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Προπονητής της ΝΕΠ είναι ο Φώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να παλέψουμε να περάσουμε στις επόμενες φάσεις».

Το ρόστερ των «δελφινιών αποτελείται από τους εξής πολίστες: Στέλιος Αποστολίδης, Δημήτρης Γιαννακέας, Κώστας Γιαννακόπουλος, Νίκος Μπρακατσέλος, Μιχάλης Παπαδάτος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Νίκος Μπάζιος, Χρυσόστομος Μπάρλος, Φώτης Τρίχας, Αγγελος Τρίχας, Νικηφόρος Δομετίου, Φίλιππος Αντίοχος, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Παναγιώτης Θανόπουλος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Φίλιππος Σχίζας, Μάριος Σαλπόγλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/5: ΝΟΠ-ΝΟ Ναυπλίου (5μ.μ.), ΝΕΠ-Νηρέας Χαλ. (6.30μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/5: ΝΟΠ-Νηρέας Χαλ. (9π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Ναυπλίου (10.30π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟΠ (4μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-Νηρέας Χαλ. (5.30μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»