ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΣτη μάχη και οι Κορασίδες

May 20, 2021

Αρχίζει την Παρασκευή 21/5 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Κορασίδων, με το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ να αγωνίζεται στον Α΄ Ομιλο Αττικής (οι αγώνες στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και στη Νέα Σμύρνη), με αντιπάλους τους Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Νηρέα Χαλανδρίου και Εθνικό. Προπονητής στη ΝΕΠ είναι ο Παναγιώτης Χριστοφής, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες. Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, τα παιδιά έχουν μείνει αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να έχουμε κάνει μόλις μια εβδομάδα όλοι μαζί προπόνηση. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω και να πάμε για να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε τα παιχνίδια και να πάρουμε εμπειρίες για το μέλλον. Αν έρθει φυσικά και η πρόκριση θα είναι ό,τι καλύτερο».

Στη διάθεσή του, ο Π. Χριστοφής θα έχει τις εξής αθλήτριες: Αναστασία Μπεκρή, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Νικολέττα Κωνσταντινοπούλου, Ηλιάννα Γκέκα, Μαρία Κεπενού, Αθανασία Ζαχαροπούλου, Μαρία Σχίζα, Νικολίνα Μιχαλάτου, Αλεξάνδρα Κρινα, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Θεοδώρα Προδρομίτη, Δήμητρα Κοντάκου, Γεωργία Λαμπάτου, Ειρήνη Τσίγκα. Εφορος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σινέμογλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/5: Πανιώνιος-Ηλυσιακός (8μ.μ.), Νηρέας Χαλ.-Εθνικός (9.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5: Εθνικός-Πανιώνιος (12μ.), ΝΕΠ-Νηρέας Χαλ. (1.30μ.μ.), Ηλυσιακός-Εθνικός (7μ.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (8.30μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/5: ΝΕΠ-Ηλυσιακός (12μ.), Νηρέας Χαλ.-Πανιώνιος (1.30μ.μ.), Εθνικός-ΝΕΠ (7μ.μ.), Ηλυσιακός-Νηρέας Χαλ. (8.30μ.μ.).

Η β΄ φάση θα είναι και η τελική και θα διεξαχθεί στις 4-6 Ιουνίου. Από τον Ομιλο της ΝΕΠ θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»