Αγωνιστική ΔραστηριότηταΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΣτην πισίνα οι Εφηβοι της ΝΕΠ

December 26, 2021
Ξεκινούν την Τρίτη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» οι αγώνες της β΄ φάσης του Πανελληνίου Εφηβικού πρωταθλήματος πόλο. Η ΝΕΠ μετέχει στους αγώνες, με αντιπάλους τον συντοπίτη ΝΟΠ και τον ΝΟ Ναυπλίου, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το πρόγραμμα στον προκριματικό Ομιλο της Πάτρας έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 28/12: ΝΟΠ-ΝΕΠ (9μ.μ.).
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12: ΝΟ Ναυπλίου-ΝΕΠ (10π.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟΠ (7μ.μ.).
Στη γ΄ φάση (21-23/1) προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες του Ομίλου.
Η σύνθεση της ΝΕΠ έχει ως εξής: Κωνσταντίνος Χρηστάκης, Χάρης Δαγρές, Φίλιππος Αντίοχος, Σπύρος Γκοτσοπουλος, Νίκος Μπάζιος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Δημορηγόπουλος, Αγγελος Τρίχας, Αγγελος Μαργαρίτης, Νίκος Τσαγρης, Νικηφόρος Δομετίου, Αλέξης Γιώτης, Αχιλλέας Τομοποσίδης, Νίκος Κωτσίδης, Αντώνης Γεννάτος, Θανάσης Μουσάς, Μάριος Σαλπόγλου. Προπονητής ο Δημήτρης Μπιτσάκος και έφορος του τμήματος ο Κώστας Μαργαρίτης. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να παίξουμε ωραίο πόλο», δήλωσε ο Δημήτρης Μπιτσάκος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»