Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΡάγισαν και τα τσιμέντα στο τουρνουά για τον Κωνσταντίνο Αντίοχο – Φωτογραφίες

March 31, 2022
«Αθάνατος!». Το φώναξαν όλοι όσοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου Κωνσταντίνου Αντίοχου στο τουρνουά πόλο που διοργάνωσε η ΝΕΠ.
Οι αγώνες αφορούσαν την ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων και πραγματοποιήθηκαν μέσα σε έντονα συγκινησιακό φορτισμένο κλίμα, καθώς ο αείμνηστος πολίστας και προπονητής της ΝΕΠ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.
Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ»
«Ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ότι χάσαμε ένα δικό μας παιδί. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έκανε στην πισίνα αυτό που αγαπούσε. Ο υγρός στίβος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ», ήταν τα λόγια του βουρκωμένου γενικού αρχηγού της ΝΕΠ, Θόδωρου Κανελλόπουλου, ο οποίος θυμήθηκε τα χρόνια που ο Αντίοχος ξεκινούσε το πόλο στον παλιό Θρίαμβο στις αρχές της 10ετίας του ΄90.
Δ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΠΑΤΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ»
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά: «Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και αθλητής. Η Πάτρα τον αγάπησε. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να βρισκόμαστε εδώ και να βλέπουμε τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του αθλητισμού. Μετά από μια δύσκολη περίοδο η αθλητική δράση ξεκινάει και πάλι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια στη ΝΕΠ και στις ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το αθλητικό κίνημα».
Π. ΜΕΛΑΣ: «ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ»
Συγκινημένος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αντίοχο στον Δήμο Πατρέων. «Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τον Κωνσταντίνο; Ηταν άριστος σε όλα, στο ήθος, στην εργασία, στην οικογένεια, στα πάντα. Συνεργαστήκαμε μαζί και μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τη μεγάλη απώλεια».
ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΠΛΑΚΕΤΑ
Ακολούθησε μέσα σε αποθέωση χειροκροτημάτων, η παράδοση τιμητικής πλακέτας στους γονείς του Κωνσταντίνου Αντίοχου, με τον πατέρα του αείμνηστου πολίστα και προπονητή, Φίλιππο Αντίοχο να ευχαριστεί τη ΝΕΠ και τα σωματεία που πήραν μέρος στο τουρνουά για την τιμή που έκαναν στη μνήμη του γιού του. Πραγματικά ήταν στιγμές που ράγισαν και τα τσιμέντα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΠ
– ΝΕΠ-Παναθηναϊκός 2-19. Τα 8λεπτα: 0-7, 0-5, 1-5, 1-2. Τα γκολ της ΝΕΠ: Μπάζιος 1, Δομετίου 1.
– ΝΕΠ-Περιστέρι 5-15. Τα 8λεπτα: 3-5, 1-4, 1-3, 0-3. Τα γκολ της ΝΕΠ: Δημορρηγόπουλος 2, Τριχας 1, Παπαδόπουλος 2.
– ΝΕΠ-Π. Φάληρο 8-11. Τα 8λεπτα: 2-5, 1-2, 3-2, 2-2. Τα γκολ της ΝΕΠ: Μαργαρίτης 1, Γκοτσόπουλος 1, Δημορρηγόπουλος 1, Τριχας 1, Αντίοχος 1, Δομετίου 2, Παπαδόπουλος 1.
– ΝΟΠ-ΝΕΠ 15-5. Τα 8λεπτα: 4-2, 2-0, 4-2, 5-1. Τα γκολ του ΝΟΠ: Κοτσαμπασης 1, Λιάτσος 3, Καραϊσκος 1, Καλαμας 1, Χριστοδουλόπουλος 1, Μπετχαβάς 4, Φιλιππάτος 3, Θωμόπουλος 1. Τα γκολ της ΝΕΠ: Αντίοχος 1, Δομετίου 2, Γιώτης 1.
– ΝΕΠ-Πανιώνιος 7-15 (θέσεις 7-8). Τα 8λεπτα: 4-3, 1-4, 2-4, 0-4. Τα γκολ της ΝΕΠ: Μπάζιος 2, Δημορρηγόπουλος 1, Τριχας 2, Δομετίου 2.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε η ΝΕΠ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αντίοχου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», καθώς επικράτησε με σκορ 12-11 επί του Παναθηναϊκού. Η τελική κατάταξη:
1. ΠΑΟΚ
2. Παναθηναϊκός
3. ΝΟ Βουλιαγμένης
4. Γ.Σ. Περιστέρι
5. ΝΟΠ
6. Π. Φάληρο
7. Πανιώνιος
8. ΝΕΠ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Το τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντίοχος» ολοκληρώθηκε με τις απονομές. Καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σπιθολέων Καρατζάς του ΠΑΟΚ και καλύτερος τερματοφύλακας ο Χρήστος Μαυριόπουλος του ΝΟΠ. Τις σχετικές απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αντίοχου, Φίλιππος Αντίοχος.
* Στο περιθώριο του τουρνουά έγινε και συνάντηση προπονητών και εφόρων των ομάδων. Η όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι και η ΝΕΠ ευχαριστεί τον Νίκο Αθανασόπουλο για την υπέροχη φιλοξενία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»