Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΟ Μιχάλης Ξανθόπουλος νέος προπονητής στη ΝΕΠ

August 12, 2021
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Ξανθόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην Ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου και επικεφαλής σε όλα τα τμήματα των αγοριών.
Ο έμπειρος τεχνικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα, με την προετοιμασία των «δελφινιών» να ξεκινάει στο τέλος Αυγούστου, αμέσως μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη ΝΕΠ και τον πρόεδρό της, κ. Μανώλη Τσουραμάνη για την τιμή που μου έκαναν να έρθω στην Πάτρα», δήλωσε ο Μιχάλης Ξανθόπουλος και πρόσθεσε: «Η Πάτρα είναι μια μεγάλη δύναμη του ναυταθλητισμού. Από εδώ ξεκίνησε επί της ουσίας το πόλο στην Ελλάδα. Η πόλη έχει μια τεράστια ιστορία και παράδοση που και θα πρέπει να την σεβαστούμε, αλλά και να την συνεχίσουμε. Οι άνθρωποι της ΝΕΠ μου έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι έχουν τη διάθεση να κάνουν ένα ποιοτικό βήμα. Εχουν όραμα για όλα τα τμήματα, από το Μίνι Παίδων έως την Ανδρική ομάδα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης καλωσόρισε τον Μιχάλη Ξανθόπουλο στην ομάδα και δήλωσε τα εξής: «Στόχος της ΝΕΠ είναι να κάνουμε τη διαφορά και γι΄ αυτόν το λόγο επιλέξαμε τον συγκεκριμένο προπονητή, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και ικανός. Θέλουμε να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».
Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ξανθόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής από τις ομάδες Εφήβων και Νέων του Παναθηναϊκού, για να συνεχίσει κατόπιν στα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού. Οι επόμενοι σταθμοί του ήταν στον Αρη Νίκαιας (η πρώτη του συνεργασία σε επίπεδο Ανδρών, στην Α2 Εθνική), στον Πανιώνιο για μια 5ετία (με δυο ανόδους στην Α1), στον Ηλυσιακό για δυο σεζόν στην Α1 Εθνική, ξανά στον Αρης Νίκαιας, κατόπιν στον Εθνικό (με συμμετοχή σε Α1 και Τσάμπιονς Λιγκ), στην ΑΝΟ Γλυφάδας (Α2 Εθνική), στις Γυναίκες του Πανιωνίου και για μια 6ετία στον Μίλωνα (με μια 4ετία στην Α2 Εθνική).
Ο Μιχάλης Ξανθόπουλος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο πόλο και στη ΝΕΠ έρχεται για να εργαστεί με νέους και ταλαντούχους παίκτες, κάτι που έχει κάνει, άλλωστε, σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει στο παρελθόν, δημιουργώντας και αφήνοντας πίσω του καινούργιες γενιές εξαιρετικών πολιστών.
Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Ξανθόπουλος με τον έφορο πόλο της ΝΕΠ, Νίκο Πολίτη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»