Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΟ Θανάσης Κοντάκος για την επιτυχία της Παιδικής ομάδας πόλο

April 6, 2022

Η πρόκριση της Παιδικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως στο στρατόπεδο των «δελφινιών». Ο προπονητής της ΝΕΠ, Θανάσης Κοντάκος και οι ταλαντούχοι παίκτες του δικαιώθηκαν για τη σκληρή δουλειά τους μέσα στην πισίνα και, πλέον, θα πάνε στα τελικά χωρίς άγχος και με στόχο να παίξουν ωραίο πόλο και να κατακτήσουν εμπειρίες και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
Ο Θανάσης Κοντάκος δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Για εμένα η συγκεκριμένη πρόκριση ήταν ίσως η μεγαλύτερή μου επιτυχία! Κι αυτό γιατί τα παιδιά, παρότι συγκροτούν μια εντελώς νέα ομάδα που ξεκίνησε να δουλεύει μαζί πριν από δυόμιση χρόνια – και με τις τόσες καραντίνες που μεσολάβησαν – τα έδωσαν στην κυριολεξία όλα. Τι κι αν οι παίκτες μου ήταν σε αρχάριο στάδιο και πολύ άπειροι όταν ξεκινούσαμε τη δουλειά; Αποδείχθηκε ότι είχαν κάτι πολύ σημαντικό, ένα στοιχείο που θα πρέπει να έχει κάθε αθλητής και κάθε ομάδα αν θέλει να πρωταγωνιστήσει. Αυτό το στοιχείο είναι το φιλότιμο. Χάρη στο φιλότιμο και την ισχυρή θέληση καταφέραμε αυτή τη σημαντική διάκριση.
Από εδώ και πέρα κι επειδή μεσολαβεί ένα διάστημα δυόμιση μηνών για την τελική φάση του πρωταθλήματος, έχουμε να κάνουμε μια ακόμα δύσκολη προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια και να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση».
Να σημειωθεί ότι η Παιδική ομάδα πόλο της ΝΕΠ θα επιβραβευτεί για την πρόκρισή της στην τελική φάση με ένα «οικογενειακό» τραπέζι αύριο Πέμπτη 7/4 στο «Ντεζενέ»!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»