Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΑνδρώνΠόλο ΕφήβωνΟ Θανάσης Κοντάκος έκανε τον απολογισμό της ΝΕΠ στο «Splash»

November 15, 2021

Την 4η θέση κατέκτησε η Παιδική ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο τουρνουά «Splash» που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», γεγονός που επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα «δελφίνια».

Η ΝΕΠ νίκησε τον Ολυμπιακό με 9-6 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του τουρνουά, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να παίξει στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου γνώρισε νέα ήττα, αυτήν την φορά από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 14-8.

«Αγωνιστήκαμε στις κατηγορίες Παίδων και Μίνι Παίδων και θεωρώ ότι αποκτήσαμε σημαντικές εμπειρίες», δήλωσε ο Θανάσης Κοντάκος και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Μίνι Παίδων, είμαστε μια καινούργια ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι φάνηκε η εξέλιξή μας, με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους δύο τελευταίους αγώνες μας. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας κι ελπίζω ότι με δουλειά και υπομονή, μόνο εξέλιξη θα έχουμε».

Στην συνέχεια ο Θ. Κοντάκος έκανε τον απολογισμό και για την Παιδική ομάδα: «Είμαι ευγνώμων που έχουν γίνει κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες από το κολυμβητικό τμήμα κι έχουμε ανέβει επίπεδο. Ολα τα παιδιά δείχνουν καθημερινά πόσο φιλότιμα είναι και πόσο πολλή διάθεση έχουν για προπόνηση, με αποτέλεσμα η εξέλιξή μας να είναι αναμενόμενη όπως φάνηκε και στα αποτελέσματα του «Splash». Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος για την κατάκτηση της 4η θέσης ανάμεσα στις τόσο σπουδαίες ομάδες που συμμετείχαν. Βέβαια η δουλειά συνεχίζεται, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Με πολλή προπόνηση μπορούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»