Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΕφήβωνΟ απολογισμός του Θανάση Κοντάκου για τους Παίδες της ΝΕΠ

June 30, 2022
Η Παιδική ομάδα πόλο της ΝΕΠ επέστρεψε στην Πάτρα με πολύτιμες εμπειρίες μετά τη συμμετοχή της στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος και η σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή Θανάση Κοντάκου και όλων των παικτών του μέσα στην πισίνα, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.
Ο πατρινός τεχνικός προχώρησε και στον συγκεντρωτικό απολογισμό για τις εμφανίσεις της ΝΕΠ στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων, ενώ μίλησε και για τη μέχρι τώρα πορεία του τμήματος.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
«Πριν από τρία χρόνια που ήρθα στην ομάδα της ΝΕΠ συνεργάστηκα με αθλητές που ήταν σε αρχάριο επίπεδο, αλλά είχαν ισχυρή θέληση για μάθηση και εξέλιξη. Ενώ ξεκινήσαμε με γοργά, αλλά σταθερά βήματα, δυστυχώς ήρθε ο κορωνοϊός και μας διέκοψε την προσπάθειά μας αυτή. Στην πορεία με υπομονή και επιμονή και για όσο μας το επέτρεψαν οι συνθήκες (σ. καραντίνα, κλπ) κάναμε το καλύτερο δυνατό. Η ισχυρή καταπόνηση στην προπόνηση επήλθε την τελευταία σεζόν, αφού ουσιαστικά τότε είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πραγματικά.
Οι αθλητές μου με έκαναν πολύ υπερήφανο, αφού ενώ η ομάδα τόσα χρόνια δεν κατάφερνε να φτάσει μέσα στις 25 καλύτερες της Ελλάδας και φέτος – και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – βγήκαμε 8οι στην χώρα μας, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.
Τέλος, θεωρώ ότι αν η συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών συνεχίσει να δουλεύει αφοσιωμένα, τότε μπορεί μελλοντικά να καταφέρει ακόμη περισσότερα πράγματα, πάντα με επιμονή και σοβαρή προσπάθεια.
Τα παιδιά πάλεψαν σε όλα τα παιχνίδια. Τους ευχαριστώ έναν-έναν μέσα από την καρδιά μου και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»