Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολλά λόγια περισσεύουν…
– Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ κατέλαβε την 21η θέση με 279 βαθμούς στα 128 σωματεία που βαθμολογήθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης Π-Κ και ΠΠ-ΠΚ Α’-Β’.
– Η ΝΕΠ αναδείχθηκε 5η επαρχιακή ομάδα μετά από εκείνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
– Η ΝΕΠ κατέκτησε την 1η θέση σε επίπεδο Περιφέρειας, ούσα μακράν η κορυφαία ομάδα της Πάτρας.
Αλλά και σε επίπεδο Εφήβων-Νεανίδων:
– Η ΝΕΠ κατάλαβε την 20ή θέση με 58,5 βαθμούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι 1η ομάδα στην Περιφέρεια και 4η καλύτερη επαρχιακή ομάδα.
– Φυσικά η ΝΕΠ ήταν 1η σε επίπεδο Πάτρας και η μοναδική, μάλιστα, που πήρε βαθμούς.
Η διοίκηση της ΝΕΠ συγχαίρει όλους τους αθλητές γιατί ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά. Μάλιστα, οι επιδόσεις τους και οι χρόνοι τους αποτελούν την καλύτερη υπόσχεση για το μέλλον.
Συγχαρητήρια στους προπονητές Λίνα Μαστροπάσκουα, Γιάννη Σαλογιάννη, Αννα Λυκούδη, Ολγα Κανελλοπούλου, αλλά και σε όλο το σταφ των υποδομών, Γεωργάκα, Ντούα, Δαλιέτου, Ανδρουτσέλη.
Τα 3 χρυσά μετάλλια και τα 3 αργυρά αποτελούν επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο και είναι η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»