Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΟι Μίνι Κορασίδες της ΝΕΠ για εμπειρίες και πρόκριση

September 9, 2021
Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Κορασίδων ρίχνεται το Σαββατοκύριακο το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, με στόχο αφενός την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών και αφετέρου το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στη β΄ φάση (οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 1-3 Οκτωβρίου). Το έργο των «δελφινιών» θα είναι δύσκολο, καθώς μετέχουν στον 3ο προκριματικό Ομιλο στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Νηρέα Χαλανδρίου.
«Είναι γεγονός ότι αυτά τα παιδιά έχουν μείνει, λόγω του Covid-19, μακριά από την πισίνα, από προπονήσεις και αγώνες, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες», δήλωσε η προπονήτρια της ΝΕΠ, Σοφία Μανέτα και πρόσθεσε: «Παράλληλα, το πρωτάθλημα έρχεται σε πολύ μικρό διάστημα από την καλοκαιρινή διακοπή που σημαίνει ότι αγωνιστικά δεν θα είμαστε έτοιμες όπως θα θέλαμε. Είναι, όμως, μια ηλικία που πιστεύω ότι πιο σημαντικό από τις νίκες και από τα αποτελέσματα είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα από τα παιχνίδια, το άθλημα, να το αγαπήσουν και να το ευχαριστηθούν. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Βέβαια, κάθε θετικό αποτέλεσμα και φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση θα μας έδινε ακόμη πιο μεγάλη χαρά».
Το ρόστερ της ΝΕΠ περιλαμβάνει τις εξής πολίστριες: Δήμητρα Κοντάκου, Μαρία Κεπενού, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Θεοδώρα Προδρομίτη, Μαρία-Χλόη Χάλα, Θεοδώρα Βγενοπούλου, Ζορντίνα Λαμπάτου, Ανδριάνα Φιλιππαίου, Μαρία-Μυρτώ Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Χρυσάφη, Μαρία Χρυσάφη, Χαρά Κοντάκου, Ειρήνη Τσίγκα και Αναστασία Αναστασίου. Βοηθός προπονητή είναι ο χεντ κόουτς του γυναικείου τμήματος Κώστας Σακκαλής και έφορος του τμήματος είναι ο Δημήτρης Σινέμογλου.
Το πρόγραμμα της ΝΕΠ έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9: ΝΕΠ-Νηρέας Χαλ. (6μ.μ.), Πανιώνιος-Ολυμπιακός (7.15μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9: ΝΕΠ-Ολυμπιακός (9π.μ.), Πανιώνιος-Νηρέας Χαλ. (10.15π.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (5μ.μ.), Νηρέας Χαλ.-Ολυμπιακός (6.15μ.μ.).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»