Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΝαυσικά Μπαλάτσα: «Να μπούμε από την αρχή δυναμικά…»

July 16, 2020

Η Ναυσικά Μπαλάτσα θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» της ΝΕΠ στην προσπάθεια των «δελφινιών» για τη διάκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών του πόλο.

«Είναι μεγάλη εμπειρία μόνο και μόνο το ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε η νεαρή πολίστρια και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πάνω από όλα να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμη, θέλω πολύ να παίξω γι΄ αυτήν την διοργάνωση-γιορτή και το ίδιο ισχύει και για όλη την ομάδα μου».

Αναφορικά με τον β΄ ημιτελικό με τον Νηρέα, η Ν. Μπαλάτσα ανέφερε το εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυναμικά, αλλιώς θα μας κοστίσει. Αν παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε, το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα είμαστε πολύ κοντά. Δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερες από εμάς. Αρκεί φυσικά να ξεκινήσουμε όπως πρέπει και να παίξουμε ομαδικά και ψύχραιμα».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»