ΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΝαι στην αγαστή συνεργασία, όχι στην υφαρπαγή αθλητών

July 7, 2021
Με λύπη μας ενημερωθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόκτηση της αθλήτριας μας, του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Τσιμάρα Ευδοκίας από την ομάδα σας, ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με την ομάδα μας και χωρίς προηγούμενη επαφή με τους αρμόδιους και υπεύθυνους της Ν.Ε. Πατρών που χρόνια τώρα μοχθούν και αγωνίζονται για την ανάπτυξη του αθλήματος της γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα και φυσικά της επαρχίας.
Πιστεύουμε ότι σοβαρές ομάδες με την ιστορία και δυναμικότητα όπως η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει άμεση επαφή με τους αρμόδιους και όχι προπονητές ή διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι να κάνουν επαφές με τους γονείς και με αθλητές.
Θα σας θυμίσουμε την περίπτωση Παπάκου που την ίδια περίοδο του 2020 κάποιος προπονητής έκανε ένα αόριστο τηλέφωνο για το ενδιαφέρον σας, για τον συγκεκριμένο αθλητή στον πρόεδρο της ομάδας μας και από εκείνη την στιγμή έως και σήμερα ουδεμία επαφή έγινε. Βέβαια υπάρχουν και οι κανονισμοί μεταγραφών που εσείς, αλλά και εμείς γνωρίζουμε άριστα.
Η ομάδα μας δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει σε τέτοιου είδους συναλλαγές, αλλά ακόμα χειρότερα από ότι πληροφορηθήκαμε πρόσφατα για αθλήτριες 15 ή 16 χρονών.
Οι συμπεριφορές και κινήσεις σας δεν συνάδουν με την σεβασμό που έχουμε για κάθε ομάδα σε όλη την Ελλάδα και πόσο μάλλον για την ΑΕΚ με την ιστορία που κουβαλάει.
Παρακαλούμε για ό,τι αφορά αθλητές-τριες όλων των τμημάτων μας να απευθύνεστε στην διοίκηση και σε κανέναν άλλο αρμόδιο ή μη αρμόδιο πόσο μάλλον στους γονείς ανήλικων αθλητών-τριών.
Στο πνεύμα αγαστής συνεργασίας και όχι υφαρπαγής αθλητών περιμένουμε νέα σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»