Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΝίκη καρδιάς και ψυχής, 9-8 τον Πανιώνιο

April 22, 2021

Τεράστια νίκη για τα κορίτσια της ΝΕΠ (η τρίτη στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε…), 9-8 τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με πάθος, εντυπωσιακή άμυνα, ψυχή και μυαλό στο «καυτό» φινάλε! Συγκλονιστική η Αγγελική Γιαννακέα, με τις σωτήριες αποκρούσεις της στο φινάλε, φανταστική όλη η άμυνα της ομάδας του Κώστα Σακκαλή με τις αλληλοκαλύψεις της, με τα κλεψίματα της Ευδοκίας Τσιμάρα και με την πνευματική συγκέντρωση που είχαν τα «δελφίνια», καθώς επίσης και με το ομαδικό πνεύμα στην επίθεση, εκεί όπου ξεχώρισαν τα 4 γκολ της Ντένιας Κουρέτα, το μυαλό της Ευφροσύνης Τσιμάρα, η δύναμη της Ολγας Μοίραλη και η φαντασία της Μαρίας Μπαλάτσα. Οι Πατρινές προηγήθηκαν με 4-2 στο ημίχρονο, αλλά τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου αντέδρασαν και στο 24ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με 7-6. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε η Διονυσία Κουρέτα μόλις 1.21 πριν την λήξη της συνάντησης.

Διαιτήτευσαν οι Μπουδραμής και Κ. Βασιλείου. Τα 8λεπτα: 2-1, 2-1, 2-5, 3-1. Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν οι: Τζούρκα 1, Σαφέτη 2, Πουστινίκοβα 1, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα 1, Ζερβού 2.
ΝΕΠ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 1, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 1, Ζαφειράκη, Ευδ. Τσιμάρα 2, Κουρέτα 4, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου, Πουλοπούλου.

* Ο προπονητής της ΝΕΠ, Κώστας Σακκαλής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση της νίκης επί του Πανιωνίου: «Την θέλαμε πολύ αυτήν τη νίκη. Ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Κρατάω τη μαχητικότητα που δείξαμε, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι σταματάμε εδώ, στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Θέλουμε ακόμη δουλειά, αλλά είμαστε σε πολύ σε καλό δρόμο. Τα κορίτσια παλεύουν σε κάθε παιχνίδι και έχουμε το μέλλον μπροστά μας αν το πιστέψουμε. Παίζουμε καλή άμυνα και από εκεί βρίσκουμε λύσεις στην επίθεση».

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»