Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΚολύμβησηΝέες επιτυχίες της Προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης

November 21, 2023

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία του κολυμβητικού τμήματος της ΝΕΠ. Αυτή τη φορά η διάκριση ήταν του προαγωνιστικού τμήματος (Κ10-Κ11-Κ12). Συγκεκριμένα στις τελικές βαθμολογίες που ανακοίνωσε η ΚΟΕ για τους αγώνες μικρών αποστάσεων σε 25άρα πισίνα πανελλαδικά, η ΝΕΠ είχε 2 παιδιά στις πρώτες 8άδες (που θα πάρουν δώρα για τη διάκρισή τους από την ΚΟΕ). Πρόκειται για τον Ανδρέα Κοτσαύτη που με 501 βαθμούς πήρε την 3η θέση στα αγόρια 12 ετών και την Δήμητρα Κωνσταντάτου που με 485 βαθμούς πήρε την 6η θέση στα κορίτσια 12 ετών. Πολύ καλές θέσεις και για τις 10χρονες Αννα-Βασιλική Κάντζαρη και Δανάη Κόλια που πήραν την 11η και 14η θέση αντίστοιχα στην ηλικία τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και ιδιαίτερα στα δύο παιδιά των πρώτων 8άδων και στην προπονήτριά τους Λίνα Μαστραπάσκουα (επικεφαλής προπονήτρια του κολυμβητικού τμήματος) και το υπόλοιπο προπονητικό team.
Τέλος η απορία μας παραμένει πώς ενώ σε όλες βραβεύσεις και διοργανώσεις της ΚΟΕ, η ΝΕΠ είναι πάντα μέσα (και τις περισσότερες φορές μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης μας), εντούτοις από τη ΝΕΠ κόπηκε μία κολυμβητική διαδρομή από τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚ στο κολυμβητήριο Α.Πεπανός;;;!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»