Αγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΠόλο ΓυναικώνΜιχάλης Λαζαρίδης: «Θα δίνουμε πάντα το 100%»

September 15, 2022

Η ΝΕΠ θα αντιμετωπίσει στις 8 Οκτωβρίου την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών και ο προπονητής των «δελφινιών» Μιχάλης Λαζαρίδης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

Για την πρεμιέρα με ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι τερμάτισε στη βαθμολογία πιο πάνω από εμάς. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, πόσω μάλλον στην έδρα μας. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου. Περιμένουμε τους πατρινούς φίλους του πόλο να μας στηρίξουν. Η Πάτρα είναι παραδοσιακή πόλη του υγρού στίβου, η οποία έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές και αθλήτριες».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: «Συμπληρώσαμε ήδη 15 ημέρες προπονήσεων με την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη δουλειά που κάνουμε μέσα στην πισίνα. Παράλληλα, δίνουμε ειδικό βάρος και στα πιο νέα κορίτσια της ΝΕΠ. Στόχος μας είναι να ενσωματωθούν σταδιακά στην πρώτη ομάδα για να υπάρξει μια συνέχεια και μια κληρονομιά στον σύλλογο από τα παιδιά των Ακαδημιών του».

Η ΝΕΠ θα δώσει το Σαββατοκύριακο φιλικά παιχνίδια με το αντίστοιχο συγκρότημα του Περιστερίου. Μάλιστα, τα φιλικά θα θυμίζουν κανονικό πρωτάθλημα, καθώς θα έχουν και διαιτητές και χρονόμετρα. Παράλληλα, τα «δελφίνια» θα συμμετάσχουν και στο τουρνουά του ΣΕΔΥ στα τέλη του μήνα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»