BadmintonΑγωνιστική ΔραστηριότηταΑνακοινώσειςΜετάλλια για τη ΝΕΠ στο μπάντμιντον

March 24, 2022
Το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον Νέων Ανδρών γυναικών. Από την Πάτρα συμμετείχαν οι αθλητές της ΝΕΠ Σωτηρόπουλος Άκης, Βαγενά Κωνσταντίνα, Νίκος Αθανασόπουλος, Αναστασία Λιόλιου και Αριστοτέλης Στυλιδιώτης. Η αποστολή πρέπει να θεωρηθεί παραπάνω από επιτυχημένη. Ο Σωτηρόπουλος Άκης έδειξε έτοιμος και επάξια κέρδισε την πρώτη θέση και αναδείχτηκε για ακόμα μια χρονιά πρωταθλητής στην κατηγορία του. Η Κωνσταντίνα βαγενα μετα από τρομερή προσπάθεια έφτασε στον τελικό οπού δυστυχώς ηττήθηκε με 2-1 σετ σε ένα πολύ όμορφο αγώνα. Ετσι κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο απλό. Τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος ήταν το αγώνισμα του μεικτού οπού εκεί Σωτηρόπουλος και Βαγενά έδειξαν την κλάση τους νικώντας εύκολα στον τελικό με 2-0 κατακτώντας την πρώτη θέση.
Οι αθλητές μας Στυλιδιώτης Αριστοτέλης και Αναστασία Λιόλιου τόσο στο απλό οσο και στο μεικτό κατακτώντας αρκετές νίκες και στα δυο αγωνίσματα έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο και έμεινα στην 8αδα. Να σημειωθεί ότι και οι δυο αθλητές είναι αθλητές της μικρότερης κατηγορίας u17 και θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων σε δυο εβδομάδες στο Λαύριο. Τέλος ο Νίκος Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.
Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να θίξουμε το θέμα του βοηθητικού γηπέδου στα Μποζαιτικα οπού έχει μείνει όλα αυτά τα χρόνια κλειστό με αποτέλεσμα το Άθλημα μας να παραμένει χωρίς ουσιαστική στέγη. Πρέπει να ανοίξει η συζήτηση με το τι έχει γίνει, αλλά και τι σκοπός υπάρχει για το άνοιγμα του βοηθητικού που φιλοξενούσε πολλά παιδιά από διάφορα αθλήματα και παραμένει κλειστό.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Μπονέλης Γιώργος δήλωσε τα εξής: «Προστέθηκαν και άλλες επιτυχίες στο πατραϊκό μπάντμιντον από τους αθλητές της ΝΕΠ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συνεχίζουν σε αυτές τις συνθήκες να προπονούνται αλλά το κυριότερο να πρωταγωνιστούν σε πανελλήνιο επίπεδο. Αθλητές όπως ο Σωτηρόπουλος Άκης και η Βαγενά Κωνσταντίνα που προπονούνται χωρίς γραμμές, αθλητές εθνικής ομάδας με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα προπονούνται στα τυφλά. Εγώ είμαι πολύ περήφανος για τις επιτυχίες τους. Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά και τους γονείς τους που έχουν κάνει πολλές θυσίες για να μπορούν να είναι ακόμα πρωταθλητές. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΝΕΠ που μας παραχώρησε το βαν για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το αθλητικό σωματείο Ναυταθλητική Ένωση Πατρών (Ν. Ε. Π.) προέρχεται από τη συνένωση δύο αθλητικών σωματείων της πόλης των Πατρών, τον Α. Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1976) και τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (που ιδρύθηκε το έτος 1982)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

nepatron1976@gmail.com
2614-000.973
ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 91 ΠΑΤΡΑ 263 35
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΑΝ. ΠΕΠΑΝΟΣ»